3D tekening

Home Bouw

3D tekening

Waterland Bouw; expert in schuttingen, overkappingen en bouw voor particulieren, breidt zijn diensten uit met de modernste technologie: 3D tekeningen gemaakt in SketchUp. Dankzij deze extra service kan je nu nog beter visualiseren hoe jouw tuin of bouwproject eruit komt te zien voordat we aan de slag gaan.

Vraag een offerte aan

3D tekening laten maken?

Met SketchUp kunnen wij je precies laten zien hoe uw droomtuin of bouwproject eruit komt te zien, inclusief alle details en afmetingen. Hierdoor kunnen eventuele aanpassingen of verbeteringen nog voordat de bouw begint worden doorgevoerd, wat zorgt voor een soepel verloop van het project.

Bovendien kan je met een 3D tekeningen gemaakt in SketchUp zelf jouw ideeën en wensen aan ons doorgeven. Dit zorgt voor een nog beter begrip en samenwerking tussen jou en Waterland-Bouw, wat leidt tot een nog beter resultaat.

Ook helpt een 3D tekening bij het aanvragen van vergunningen bij gemeentes als je twijfel over het straat beeld of bijvoorbeeld de hoogte van bepaalde schuttingen of objecten in de tuin.

3d tekening laten maken
3d ontwerp laten maken

Bent je op zoek naar een betrouwbare partner voor uw tuin- of bouwproject? Kies dan voor Waterland Bouw, dé specialist in schuttingen, overkappingen en bouw voor particulieren met de modernste technologieën. Onze 3D tekeningen gemaakt in SketchUp zijn daar het bewijs van. Contacteer ons vandaag nog om uw droomproject werkelijkheid te laten worden!

Vraag een offerte aan

Vragen? Of wil je een offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen of bespreken je wensen voor een goede offerte.

Neem contact op