Hout beton schutting

Home Schuttingen

Hout beton schutting

Overweeg je om een hout beton schutting te laten plaatsen? Zoek niet verder! Bij ons ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige houten schuttingen met betonpalen. We begrijpen dat de juiste schutting een essentieel onderdeel is van jouw buitenruimte, en daarom bieden we professionele installatiediensten voor hout beton schuttingen aan om aan al jouw behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar privacy, duurzaamheid, of gewoonweg de esthetische aantrekkingskracht van een houten schutting met betonpalen, ons team staat klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw tuindromen.

Vraag een offerte aan

Beton Hout schutting: Een Stijlvolle en Duurzame Keuze

Onze beton hout schuttingen combineren de warme uitstraling van hout met de robuustheid van betonpalen. Dit resulteert in een esthetisch aantrekkelijke en duurzame oplossing die de tand des tijds doorstaat. Of je nu een modern of klassiek design wenst, onze schuttingen passen perfect bij jouw stijl en bieden de privacy die je zoekt.

hout beton schutting
beton schutting
beton hout schutting
schutting hout beton

Stijlvol en duurzaam

Onze schuttingen zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam. We gebruiken enkel materialen van topkwaliteit, zodat jouw schutting bestand is tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over vroegtijdig onderhoud of reparaties.

Voordelen van een hout beton schutting

 • Hout-beton schuttingen zijn duurzaam en bestand tegen de elementen. De betonnen palen zorgen voor stabiliteit en verminderen de kans op doorbuigen of instorten, zelfs onder extreme weersomstandigheden.
 • Dankzij de combinatie van hout en beton gaan deze schuttingen lang mee. Ze hebben weinig onderhoud nodig en behouden hun uitstraling en functionaliteit gedurende vele jaren.
 • De solide constructie van hout-beton schuttingen biedt uitstekende privacy. Ze voorkomen inkijk van buitenaf en creëren een afgeschermde en rustige buitenruimte.
 • Beton is een duurzaam materiaal en hout kan afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Hierdoor zijn hout-beton schuttingen een milieuvriendelijke keuze.
 • Het installeren van een hout-beton schutting kan de waarde van je woning verhogen, omdat het de aantrekkelijkheid van je buitenruimte vergroot.

Hoogwaardige schutting beton met hout

Waterland-Bouw begrijpt het belang van privacy in jouw buitenruimte. Onze schuttingen bieden niet alleen visuele afscherming, maar ook een rustige plek om te ontspannen en te genieten van je tuin zonder nieuwsgierige blikken van buitenaf.

Een van de voordelen van onze schuttingen is het lage onderhoud. We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, daarom hebben we schuttingen ontworpen die weinig onderhoud vereisen. We delen ook graag tips over hoe je jouw schutting in topconditie kunt houden.

Kies voor Waterland-Bouw voor hoogwaardige hout-beton schuttingen en tuinafscheidingen die de privacy, duurzaamheid en schoonheid van jouw tuin verbeteren. Meer informatie over de beschikbare materialen en maatwerkopties vind je op onze website. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consult en offerte. Laat ons jouw tuintransformatie realiseren!

Kosten hout beton schutting incl. plaatsen

Bij Waterland-Bouw begrijpen we dat elke tuin uniek is. Daarom bieden we maatwerkopties voor tuinafscheidingen met hout en beton. Of je nu een specifieke hoogte, kleur of design in gedachten hebt, wij realiseren het voor jou.

Omdat we uitsluitend maatwerk leveren, hebben onze schuttingen hebben geen vaste prijzen. We nemen graag alle wensen mee in het voorstel en voorzien je graag van advies. Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan via het formulier en geef de belangrijkste wensen alvast aan ons door.

Waarom Waterland Bouw?

Waterland Bouw is de specialist in Nederland als het gaat om het plaatsen van hout beton schuttingen op maat. We onderscheiden ons door het gebruik van hoge kwaliteit materialen, vakkennis, nauwkeurige installaties en oer-Hollands hard werken. We denken graag mee met de klant om tot het beste resultaat tegen een scherpe prijs te komen.

Ons werkgebied is heel Nederland, maar we zijn vooral actief in de volgende plaatsen;

 • Hoorn
 • Landsmeer
 • Alkmaar
 • Heerhugowaard
 • Amstelveen
 • Purmerend
 • Wormerveer
 • Zaandam
Vraag een offerte aan

Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe schutting. Er werd goed met ons mee gedacht. Het zijn vakmensen en werken hard door. Snel en makkelijk contact te leggen met Remon. En wat ook erg fijn was dat de schutting snel geplaatst kon worden. Wij raden Waterland-Bouw echt aan!

Stephanie

Snelle reactie op aanvraag offerte. Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede adviezen. Goede communicatie van offerte tot en met aflevering. Prima werk afgeleverd door Remon.

R. Swart

Vragen? Of wil je een offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen of bespreken je wensen voor een goede offerte.

Neem contact op