Plaatsing Deens rabat schutting in Aalsmeer

Home Alle projecten

Plaatsing Deens rabat schutting in Aalsmeer

Plaatsing van een horizontale Deense rabat schutting en verticale poort in Aalsmeer

Bij Waterland-Bouw begrijpen we de waarde van een mooie en duurzame schutting. Een goed geplaatste schutting kan niet alleen privacy bieden, maar ook de uitstraling van uw tuin verbeteren. In deze blog delen we onze ervaring bij het plaatsen van een horizontale Deense rabat schutting van 25 meter met een triple profiel en een verticale poort van 2,5 meter in Aalsmeer.

Horizontale Deense rabat schutting met triple profiel

Deense rabat is een populaire keuze voor schuttingen vanwege zijn duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht. Bij het plaatsen van deze schutting gebruikten we een triple profiel, wat betekent dat er drie lagen planken op elkaar zijn geplaatst. Dit zorgt voor extra stabiliteit en duurzaamheid van de schutting.

In plaats van de traditionele verticale planken, kozen we voor horizontale planken om een modernere uitstraling te creëren. Dit vereiste extra aandacht om ervoor te zorgen dat de planken recht en evenwichtig waren geplaatst. Onze ervaren vakmensen bij Waterland-Bouw gebruikten nauwkeurige metingen en zorgvuldige planning om ervoor te zorgen dat de planken perfect uitgelijnd waren en een naadloos uiterlijk hadden.

Verticale poort

Deens rabat schutting Aalsmeer

Naast het plaatsen van de schutting, installeerden we ook een poort van 2,5 meter breed. In tegenstelling tot de horizontale planken van de schutting, kozen we ervoor om de planken op de poort verticaal te plaatsen. Dit zorgt niet alleen voor visuele variatie, maar maakt het ook gemakkelijker om de poort te openen en te sluiten.

Bij het plaatsen van de poort hebben we ervoor gezorgd dat de verticale planken perfect uitgelijnd waren en dat de poort soepel kon bewegen zonder te blijven hangen of vast te zitten.

Verlichting op de schutting

Bij deze klant in Aalsmeer hebben we de schutting voorzien van In-lite verlichting dit is een duurzaam systeem wat goed vocht en water bestendig is.

Het is gemakkelijk te dimmer via de transformator die in de schuur hangt waardoor je veel sfeer kunt creëren in de tuin. ben je ook nieuwsgierig geworden naar dit project?

Vraag een offerte aan
Poortdeur Deens rabat
Schutting verlichting In-lite

Vragen? Of wil je een offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen of bespreken je wensen voor een goede offerte.

Neem contact op