Overkappingen in Heemstede

Home Alle projecten

Overkappingen in Heemstede

Waterland-Bouw heeft onlangs een indrukwekkende overkapping geplaatst met lange schuttingen aan de voor- en achterkant van een woning in Heemstede. De overkapping is gemaakt van duurzaam douglas hout, terwijl de schuttingen zijn opgebouwd uit Douglas hout en Zweeds rabat planken. Het resultaat is een prachtige en praktische toevoeging aan de woning, die zowel bescherming biedt tegen de elementen als privacy en veiligheid biedt.

Overkapping Heemstede met lamellen
Zwarte overkapping
Vraag een offerte aan

Wat is Douglas hout

Douglas hout is een populaire keuze voor buitentoepassingen vanwege zijn duurzaamheid en weerbestendigheid. Het hout heeft een warme, rode tint en heeft van nature een hoge weerstand tegen rot, schimmels en insecten. Het is ook gemakkelijk te bewerken en te onderhouden, waardoor het een ideale keuze is voor deze overkapping.

Het Project in Heemstede

De schuttingen aan de voorkant en achterkant van de woning zijn opgebouwd uit Douglashout en Zweeds rabat planken. Dit type schutting is ook duurzaam en weerbestendig en biedt bovendien privacy en veiligheid. De Zweeds rabat planken hebben een overlapping waardoor er geen kieren tussen de planken ontstaan. Dit zorgt voor een strak uiterlijk en voorkomt dat er bijvoorbeeld wind of regen doorheen kan waaien.

De plaatsing van de overkapping en schuttingen is vakkundig en efficiënt uitgevoerd door Waterland-Bouw. Er is nauw samengewerkt met de klant om de wensen en behoeften van de klant in kaart te brengen en deze te vertalen naar een praktisch en stijlvol ontwerp. Vervolgens is er met zorg en precisie gewerkt aan de realisatie van de overkapping en schuttingen, met oog voor detail en kwaliteit.

We hebben voor dit project een hijskraan moeten huren omdat de bewoner geen steeg had waar we doorheen konden. Kraanverhuur Mieremet heeft ons hier enorm mee geholpen.

Het resultaat is een prachtige toevoeging aan de woning die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De overkapping biedt bescherming tegen regen en zon en creëert een gezellige buitenruimte waar de bewoners kunnen ontspannen en genieten van de natuur. De schuttingen zorgen voor privacy en veiligheid en dragen bij aan de uitstraling van de woning.

Zwarte Zweeds rabat schutting Heemstede voortuin
3D ontwerp van de tuin

Vragen? Of wil je een offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen of bespreken je wensen voor een goede offerte.

Neem contact op

Al met al is Waterland-Bouw erin geslaagd om een prachtige overkapping met lange schuttingen te plaatsen in Heemstede, waarbij er gebruik is gemaakt van duurzame materialen en er met zorg en vakmanschap is gewerkt. Het resultaat is een aanwinst voor de woning en een bron van plezier en comfort voor de bewoners.