Potdeksel schutting Bergen aan Zee

Home Alle projecten

Potdeksel schutting Bergen aan Zee

Plaatsing van een 50 meter lange Zweeds rabat schutting in Bergen aan Zee

Bij Waterland-Bouw zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige en duurzame schuttingen aan onze klanten. In deze blog delen we onze ervaring bij het plaatsen van een 50 meter lange Zweeds rabat schutting in Bergen aan Zee. De schutting werd geplaatst over twee kavels en was gemaakt van zwart Zweeds rabat.

Bergen aan Zee is een prachtige kustplaats gelegen in de provincie Noord-Holland. Het staat bekend om zijn brede zandstranden, duinen en schilderachtige omgeving. Bij Waterland-Bouw zijn we er trots op om onze klanten te helpen in deze prachtige stad en hen te voorzien van hoogwaardige schuttingen die bijdragen aan de privacy en de esthetiek van hun woningen.

De uitdaging

Het plaatsen van een 50 meter lange schutting was geen gemakkelijke taak. Een van de belangrijkste uitdagingen was het overbruggen van de twee kavels, wat extra aandacht en zorgvuldige planning vereiste. We wilden er zeker van zijn dat de schutting niet alleen duurzaam en functioneel was, maar ook naadloos paste in de omgeving en de uitstraling van de villa verbeterde.

Zwart Zweeds rabat

Voor dit project kozen we voor zwart Zweeds rabat, een duurzaam en esthetisch aantrekkelijk materiaal dat geschikt is voor elk type weer. Dit materiaal is niet alleen bestand tegen vocht en schimmel, maar heeft ook een elegante uitstraling die bijdraagt aan de visuele aantrekkingskracht van de woning.

Onze ervaren vakmensen bij Waterland-Bouw zorgden ervoor dat het Zweedse rabat nauwkeurig werd geplaatst om een naadloze uitstraling te creëren. We hebben ervoor gezorgd dat de planken op een uniforme afstand van elkaar werden geplaatst om een perfecte balans te creëren tussen privacy en esthetiek.

Schutting  bij watervilla
Potdeksel schutting planken
Zwart Zweeds rabat

Vragen? Of wil je een offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen of bespreken je wensen voor een goede offerte.

Neem contact op