Triple Blokprofiel Schutting

Home Schuttingen

Triple Blokprofiel Schutting

Het ontwerp van de triple blokprofiel schutting biedt meerdere voordelen. Ten eerste geeft het de schutting een eigentijdse en moderne uitstraling, waardoor het een populaire keuze is voor tuinen met een hedendaags ontwerp. Ten tweede zorgen de drie horizontale planken voor extra stevigheid en stabiliteit, wat resulteert in een duurzame en solide constructie.

De ruimte tussen de planken kan variëren, afhankelijk van de gewenste mate van privacy. Sommige triple profiel schuttingen hebben een kleine opening tussen de planken, terwijl andere modellen dichter op elkaar geplaatste planken hebben voor meer privacy.

Triple profiel schuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant. Deze schuttingen kunnen worden gebruikt als tuinafscheidingen, om meer privacy te creëren, of om een stijlvolle en moderne sfeer aan de buitenruimte toe te voegen.

Vraag een offerte aan

Ontdek de elegantie van luxe triple blokprofiel schuttingen

Bent je op zoek naar een schutting die niet alleen een luxueuze uitstraling heeft, maar ook lang meegaat? Onze luxe triple blokprofiel schuttingen zijn de perfecte keuze om uw buitenruimte te transformeren in een oase van stijl en functionaliteit. Met een combinatie van verfijnde esthetiek en duurzame materialen zijn deze schuttingen een pronkstuk voor elke tuin.

triple blokprofiel schutting
triple blokprofiel planken

Verschil Triple blokprofiel planken en Potdeksel planken

 • Vorm: Triple blokprofiel planken zijn horizontale planken die, zoals de naam al aangeeft, uit drie afzonderlijke planken bestaan. Deze drie planken zijn naast elkaar geplaatst en kunnen verschillende breedtes hebben.
 • Toepassing: Triple profiel planken worden voornamelijk gebruikt voor schuttingen en tuinafscheidingen. Ze zijn populair vanwege hun moderne uitstraling en de extra stevigheid die het ontwerp biedt.
 • Uiterlijk: Het ontwerp van triple profiel planken geeft de schutting een hedendaags en strak uiterlijk. De horizontale lijnen creëren een moderne look die goed past bij eigentijdse tuinontwerpen.

In het kort, het belangrijkste verschil tussen Zweeds rabat en triple profiel planken ligt in hun vorm, toepassing en uiterlijk. Zweeds rabat wordt vooral gebruikt voor gevelbekleding, terwijl triple profiel planken meestal worden gebruikt voor schuttingen en tuinafscheidingen vanwege hun moderne uitstraling en extra stevigheid. Beide planken zijn echter aantrekkelijke opties, afhankelijk van de gewenste esthetiek en functie in een specifieke toepassing.

Red Class triple profiel

Triple blokprofiel: Dit verwijst naar een type houten plank of schuttingprofiel dat bestaat uit drie horizontale planken die naast elkaar zijn geplaatst. Zoals eerder besproken, kan dit ontwerp extra stevigheid en een moderne uitstraling bieden aan schuttingen of andere toepassingen.

Red Class wood: Dit kan verwijzen naar een bepaalde kwaliteitsnorm of behandeling die wordt toegepast op het hout om het duurzamer en beter bestand tegen insecten, rot en weersinvloeden te maken. Het kan ook duiden op een specifieke houtsoort die bekend staat om zijn duurzaamheid en natuurlijke eigenschappen.

Om precies te begrijpen wat “Triple profiel Red Class wood” is, raad ik aan om contact op te nemen met de betreffende leverancier, fabrikant of houtspecialist. Zij kunnen je voorzien van gedetailleerde informatie over dit specifieke product en uitleggen wat het uniek maakt in termen van kwaliteit, eigenschappen en toepassingen.

Triple profiel wordt ook wel Deens rabat genoemd

Zwart Deens rabat is een populaire keuze voor wie op zoek is naar een moderne en eigentijdse uitstraling voor hun gevelbekleding of schutting. Het is gemaakt van dezelfde hoogwaardige houtsoorten als traditioneel Deens rabat, maar is behandeld met een zwarte beits om het een unieke uitstraling te geven. Een van de voordelen van zwart Deens rabat is dat het een hoge duurzaamheid heeft. Het hout is thermisch behandeld om het te beschermen tegen rot, schimmels en insecten, waardoor het geschikt is voor gebruik in alle weersomstandigheden. Bovendien zorgt de zwarte beits ervoor dat het hout minder snel verkleurt of vervaagt door blootstelling aan UV-stralen.

Schutting verlichting

Bij het plaatsen van een schutting kan er worden gekozen voor het verwerken van verlichting in de schutting. Dit is een optie die de schutting helemaal af maakt! We zorgen hierbij voor al het elektrawerk en verwerken de gewenste verlichting van Philips Hue of In-lite wat naadloos aansluit op het verfijnen uiterlijk van de schutting.

triple profiel
triple blokprofiel

Triple profiel schutting laten plaatsen?

Bij Waterland-Bouw begrijpen we dat elke klant uniek is en een specifieke visie heeft voor hun tuin. Daarom bieden ze een breed scala aan opties en afwerkingen voor triple blokprofiel schuttingen, zodat je de perfecte schutting voor jouw tuin kunt vinden. Van verschillende houtsoorten tot verschillende kleuren en afwerkingen, Waterland-Bouw heeft alles wat je nodig hebt om jouw droomtuin te realiseren. Bovendien is Waterland-Bouw niet alleen gespecialiseerd in Deens rabat schuttingen, maar ook in andere soorten schuttingen en buitenprojecten. Of je nu op zoek bent naar een houten terras, een veranda of een pergola, het team van Waterland-Bouw kan jou helpen om jouw ideale buitenruimte te creëren.

Wij zijn onder andere actief in de volgende plaatsen:

 • Bussum
 • Aerdenhout
 • Alkmaar
 • Amstelveen
 • Loosdrecht
 • Blokker
 • Haarlem
 • Naarden

Kosten blokprofiel schutting

Omdat we alleen maatwerk leveren, hebben onze schuttingen hebben geen vaste prijzen. We nemen graag alle wensen mee in het voorstel en voorzien je graag van advies. Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan via het formulier en geef de belangrijkste wensen alvast aan ons door.

Vraag een offerte aan

Heb mijn schutting door Remon laten maken, erg tevreden en was netjes op afgesproken tijd aanwezig. Wij gaan in de toekomst zeker meer door Waterland-Bouw laten doen! Dank.

Niels Cnossen

Snel vriendelijk en netjes gewerkt 👍🏽. Ik kan Remon zeker aanraden om je schutting te komen plaatsen.

Paul Schockman

Vragen? Of wil je een offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen of bespreken je wensen voor een goede offerte.

Neem contact op